Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)525g662kcal99.2g17.8g21g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g49g44kcal1.5g1.7g3.4g0.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton18g126kcal0g0g14g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta18g11kcal0.3g1g0.6g0g
Kevytkerma350g420kcal11.2g15.8g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g2660kcal228.2g100.2g148.8g11.8g
Valittu annoskoko1204g1330kcal114.1g50.1g74.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna602g665kcal57.1g25.1g37.2g3g
Arvot/100g100g111kcal9.5g4.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787