Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g232g790kcal4.6g7g81.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g93g679kcal0.9g0.9g74.4g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g140g530kcal40.4g0.1g40.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 232g147kcal7g11.2g8.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)19g1.9kcal0.3g0g0.1g15.8g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g19g0kcal0g0g0g18.6g
Riisijauho / -hiutale 128g462kcal9.8g101.4g0.9g1.3g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g40g30kcal2g4.7g0.2g27.7g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.6g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g105g119kcal18.8g0.8g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g5763kcal175.2g300g421.2g132.4g
Valittu annoskoko1204g2882kcal87.6g150g210.6g66.2g
Annoskoko puolitettuna602g1441kcal43.8g75g105.3g33.1g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656