Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Porkkana keitetty63g17kcal0.4g3.2g0.1g1.6g
Ohrasuurimo 50g161kcal4.1g31.6g1g3.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2411g1092kcal91.2g101.8g32.8g13.6g
Valittu annoskoko1206g546kcal45.6g50.9g16.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna603g273kcal22.8g25.5g8.2g3.4g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290422