Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1328g1487kcal292.1g0g39.8g0g
Herne kuivattu 1660g5016kcal297.4g804.8g16.6g177.6g
Sipuli 285g86kcal3.6g13.7g0.6g4.9g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.6g19kcal0.7g2.5g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 6638g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g33g83kcal3.7g1g7.3g0.5g
Voi 33g241kcal0.4g0.1g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13863kcal1195.8g1644.2g183g369.6g
Valittu annoskoko10000g6931kcal597.9g822.1g91.5g184.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3466kcal299g411.1g45.8g92.4g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110