Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g150g525kcal19.5g104.9g2.2g4.5g
Sipuli 72g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen240g333kcal45.6g0g16.8g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g108g194kcal5.7g6.9g16.2g3.6g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g90g324kcal25.2g1.8g24.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g300g75kcal3.9g12.6g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)120g192kcal3.2g3.2g18g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g3408kcal210g281.6g156.8g25.4g
Valittu annoskoko1206g1704kcal105g140.8g78.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna603g852kcal52.5g70.4g39.2g6.4g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027