Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g180g1080kcal37.8g11.9g97.2g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g90g643kcal0g0.2g72g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.5g16kcal0.2g3.6g0.2g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g360g918kcal21.2g11.5g86g0g
Kananmuna kuoreton 198g282kcal24.7g0.6g20.3g0g
Canderel makeutusjauhe14g52kcal0.4g12.6g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio360g504kcal10.1g23.4g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g6990kcal188.8g127.6g637.8g0g
Valittu annoskoko1206g3495kcal94.4g63.8g318.9g0g
Annoskoko puolitettuna603g1748kcal47.2g31.9g159.5g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221913