Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 790g143kcal4.4g19.8g3.2g5.5g
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli226g678kcal8.4g10.2g67.8g0.2g
Oliiviöljy 32g280kcal0g0g31.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2412g2291kcal29g75.8g205.8g17.4g
Valittu annoskoko1206g1145kcal14.5g37.9g102.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna603g573kcal7.3g19g51.5g4.4g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716