Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos8.7g63kcal0g0g7g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g350g595kcal66.5g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Jauhelihamauste, annos 15g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Vesi612g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Soijakastike 26g16kcal1.4g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2415g1645kcal146.6g53.8g89.6g7.6g
Valittu annoskoko1208g823kcal73.3g26.9g44.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna604g411kcal36.7g13.5g22.4g1.9g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891