Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä219g90kcal3.1g17.7g0.7g6.6g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g350g70kcal3.9g12.6g0.7g0g
Bratwursti (Pirkka)438g1269kcal56.9g5.7g118.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2415g2972kcal132g90.4g240.4g20.6g
Valittu annoskoko1207g1486kcal66g45.2g120.2g10.3g
Annoskoko puolitettuna604g743kcal33g22.6g60.1g5.2g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991