Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g29g40kcal5.4g0g2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g29g49kcal5.7g0g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)9g13kcal1g0g1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g4.3g8.6kcal0.1g1.8g0.1g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2.1g7.5kcal0.3g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g267kcal25.2g7.8g14.8g1g
Valittu annoskoko121g134kcal12.6g3.9g7.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g67kcal6.3g2g3.7g0.3g
Arvot/100g100g111kcal10.4g3.2g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235