Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g11kcal0.4g2.3g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.5kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Palsternakka 3.8g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g211kcal15g9g12.6g1.4g
Valittu annoskoko121g106kcal7.5g4.5g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna61g53kcal3.8g2.3g3.2g0.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929