Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.6g0g2.9g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato22g79kcal2.6g16.4g0.2g0.7g
Mozzarella juustoraaste, valio11g32kcal2.8g0g2.3g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g7.1g23kcal0.9g4g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l37g12kcal1.2g1.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g483kcal28.8g47.8g19.2g1.6g
Valittu annoskoko121g241kcal14.4g23.9g9.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna61g121kcal7.2g12g4.8g0.4g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264