Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%62g106kcal12.5g0g6.2g0g
Ranskankerma Valio16g44kcal0.4g0.5g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Flora ruokakerma 15 % 250g13g20kcal0.2g0.5g2g0g
Pekoni Pirkka15g42kcal2g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g432kcal30.6g3.6g32.8g0.6g
Valittu annoskoko121g216kcal15.3g1.8g16.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna61g108kcal7.7g0.9g8.2g0.2g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.5g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161