Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 78g56kcal1.4g11.3g0.2g0.8g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)12g21kcal2.2g0g1.3g0g
Aurajuusto4.5g15kcal0.9g0g1.3g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%2.7g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 4.3g16kcal1.2g0g1.2g0g
Flora kevyt ruoka 7%20g17kcal0.2g0.9g1.4g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g269kcal13.4g24.4g12.2g1.6g
Valittu annoskoko121g135kcal6.7g12.2g6.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna61g67kcal3.4g6.1g3.1g0.4g
Arvot/100g100g111kcal5.5g10.1g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089