Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 16g13kcal0.3g2.5g0g0.2g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)1.1g2.5kcal0.2g0.1g0.1g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)5.5g26kcal0.7g0.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g104kcal3.2g10.4g5.2g2.2g
Valittu annoskoko121g52kcal1.6g5.2g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g26kcal0.8g2.6g1.3g0.6g
Arvot/100g100g43kcal1.3g4.3g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704