Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl10g34kcal1.4g5.6g0.7g1.1g
Vehnälese 3.8g8.6kcal0.5g0.6g0.2g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g498kcal15g85.2g9.2g8.4g
Valittu annoskoko122g249kcal7.5g42.6g4.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna61g124kcal3.8g21.3g2.3g2.1g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35.1g3.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383