Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 6.2g20kcal1.8g0.4g1.2g1.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.9g2.6kcal0.3g0.3g0.1g0.9g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g43g155kcal12.1g0.9g11.7g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g623kcal41.8g4.6g49.4g5.6g
Valittu annoskoko122g311kcal20.9g2.3g24.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna61g156kcal10.5g1.2g12.4g1.4g
Arvot/100g100g256kcal17.2g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120723