Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]13g42kcal1.5g0g4.6g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 13g15kcal2.1g0g0.8g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty50g70kcal2.6g14g0.3g1.7g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.9g12kcal0g0.1g1.3g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)2.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Parmesan formaggio da pasta1.3g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g25g28kcal0.8g1.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g410kcal20.2g31.8g23.4g3.4g
Valittu annoskoko122g205kcal10.1g15.9g11.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna61g103kcal5.1g8g5.9g0.9g
Arvot/100g100g169kcal8.3g13.1g9.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853