Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.35g95kcal3.5g17.6g1.2g1.1g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.8g17kcal0g0g1.8g0g
Ruokakerma Valio 5%28g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)7g2.1kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 21g37kcal3.7g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g347kcal16.4g39g14g3.6g
Valittu annoskoko121g174kcal8.2g19.5g7g1.8g
Annoskoko puolitettuna61g87kcal4.1g9.8g3.5g0.9g
Arvot/100g100g143kcal6.8g16.1g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457