Perunasalaatti

Keitä 8-10 perunaa vedessä ja anna niiden jäähtyä.

Pistä 2 dl jogurttia valumaan kahvisuppiloon suodatinpaperin kanssa.

Leikkaa perunat, etikkakurkku ja sipuli sekä ruohosipuli silpuksi.

Mausta valunut jogurtti suolalla, 1 mm sokeria, mustapippurilla ja 1 tl etikkaa.

Yhdessä annoksessa on noin 65 kcal.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 79g60kcal1.5g12.2g0.2g0.8g
Luonnonjogurtti, rasvaton 0,5% (Ingman)28g11kcal1.2g1.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Ruohosipuli, tuore1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g149kcal5.6g28.6g0.6g2g
Valittu annoskoko122g74kcal2.8g14.3g0.3g1g
Annoskoko puolitettuna61g37kcal1.4g7.2g0.2g0.5g
Arvot/100g100g61kcal2.3g11.8g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238234