Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g38g82kcal4.1g3.4g6g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g47g16kcal0.7g3.2g0g0.7g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 6.6g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Suolapähkinä 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g238kcal10g15.8g15g1.8g
Valittu annoskoko122g119kcal5g7.9g7.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g60kcal2.5g4g3.8g0.5g
Arvot/100g100g98kcal4.1g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125