Feta-lihapullat

1. Pane uuni kuumenemaan 225 c

2. Sekoita vesi, korppujauhot, munat ja mausteet kulhossa.

Anna seoksen turvota hetken.

3. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli ja liha ja sekoita murekemassaa.

Lisää joukkoon fetajuusto muruina ja sekoita vielä lisää.

4. muotoile massasta pullia uunipellille ja paista uunin keskitasossa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 27 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 7.6g28kcal0.8g5.7g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha61g100kcal11.5g0g6g0g
Feta juusto (lidl) (Sofra), annos 100g24g66kcal4.8g0.2g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g444kcal38.8g13.2g25.8g1.2g
Valittu annoskoko122g222kcal19.4g6.6g12.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna61g111kcal9.7g3.3g6.5g0.3g
Arvot/100g100g183kcal16g5.4g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368233