Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper17g27kcal1.9g2.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Punajuuri 17g6.5kcal0.2g1.2g0g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaton 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g28g59kcal0.8g1.8g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g246kcal7.4g22.4g13.4g2.8g
Valittu annoskoko122g123kcal3.7g11.2g6.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna61g62kcal1.9g5.6g3.4g0.7g
Arvot/100g100g101kcal3g9.2g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492