Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai23g83kcal1.1g7.2g5.6g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%5.6g16kcal1.6g0.1g1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g331kcal16.8g19.2g21g2.2g
Valittu annoskoko122g165kcal8.4g9.6g10.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna61g83kcal4.2g4.8g5.3g0.6g
Arvot/100g100g136kcal6.9g7.9g8.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448249