Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)31g27kcal1.9g4.7g0g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto9g32kcal1.9g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 3.1g8.3kcal0.2g1.4g0.2g0.1g
Leipä, vaaleavarras2.5g5.5kcal0.2g1.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g173kcal9.2g18.6g6.4g4g
Valittu annoskoko122g86kcal4.6g9.3g3.2g2g
Annoskoko puolitettuna61g43kcal2.3g4.7g1.6g1g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631