Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)19g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Sipuli 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 4.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Lanttu 4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g10g26kcal1.2g0.2g2.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g129kcal3.8g12.6g6.4g1.8g
Valittu annoskoko122g64kcal1.9g6.3g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna61g32kcal1g3.2g1.6g0.5g
Arvot/100g100g53kcal1.6g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386585