Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Peruna (vanha, kuorittu)31g26kcal0.6g5.5g0g0.3g
Paprika, punainen24g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 31g69kcal5.5g0g5.3g0g
Heinz ketsuppi3.9g4kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g227kcal13.2g18.4g10.8g3g
Valittu annoskoko122g114kcal6.6g9.2g5.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna61g57kcal3.3g4.6g2.7g0.8g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.6g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926