Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 17g12kcal2.7g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana 8.2g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g11g19kcal0.4g0.6g1.6g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g98kcal7.4g8.2g3.4g1g
Valittu annoskoko122g49kcal3.7g4.1g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna61g24kcal1.9g2.1g0.9g0.3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=344334