Kalkkunarisotto

Laita riisi kiehumaan.

Kypsennä paistinpannulla kalkkunasuikaleena.

Kypsennä kasvikset.

Kaikki sekaisin, mausta ja lisää aivan lopuksi persilja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Rezku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan rintafilee 22g27kcal5.6g0g0.5g0g
Vihannekset kypsä (Findus), annos 100g22g7.7kcal0.2g1g0.1g0.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Riisi tumma 9g33kcal0.7g6.7g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g137kcal13.2g15.8g1.6g2.4g
Valittu annoskoko122g69kcal6.6g7.9g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g34kcal3.3g4g0.4g0.6g
Arvot/100g100g57kcal5.4g6.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381147