Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g25g83kcal4g15.5g0.5g1.5g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)31g9kcal0.3g1.9g0.1g0.3g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g25g43kcal4.7g0g2.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g362kcal23.6g36.4g13g4.2g
Valittu annoskoko122g181kcal11.8g18.2g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna61g91kcal5.9g9.1g3.3g1.1g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957