Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä3.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Munakoiso, tuore11g1.9kcal0.1g0.3g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.8g0g0.2g
Paprika punainen 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Nakki, Popsi viitonen21g50kcal2.3g0.6g4.2g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi53g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g151kcal6.2g11g8.4g1.6g
Valittu annoskoko122g75kcal3.1g5.5g4.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna61g38kcal1.6g2.8g2.1g0.4g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.5g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160344