Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 16g83kcal0.1g0.1g9.4g0g
Maito,kevyt (valio) 100g16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g105kcal3.1g21.3g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Raparperi 19g6.3kcal0.1g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g622kcal12g88.2g23.6g2.8g
Valittu annoskoko122g311kcal6g44.1g11.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna61g156kcal3g22.1g5.9g0.7g
Arvot/100g100g256kcal4.9g36.2g9.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298287