Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g1.5g2kcal0.1g0.3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.6g0g0.2g
Keittojuures, Pirkka11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g16g15kcal3.1g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.8g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g10g6.5kcal1.5g0g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g95kcal10.6g10.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko122g48kcal5.3g5.4g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna61g24kcal2.7g2.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.4g0.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323514