Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g31g46kcal6.3g0.5g2g0g
Fetajuusto (Pirkka)16g43kcal2.5g0.2g3.6g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 6.3g24kcal0.1g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g280kcal19.4g12g16.6g1g
Valittu annoskoko122g140kcal9.7g6g8.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna61g70kcal4.9g3g4.2g0.3g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772