Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis42g47kcal9.2g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz3.6g3.7kcal0g0.9g0g0g
Sinappinen salaatinkastike pirkka1.6g5.1kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana243g156kcal19.4g7.2g5.4g0.4g
Valittu annoskoko122g78kcal9.7g3.6g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna61g39kcal4.9g1.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g64kcal8g3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859