Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 5g19kcal0.9g0.5g1.1g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana244g862kcal14.6g108.6g39.8g4.4g
Valittu annoskoko122g431kcal7.3g54.3g19.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna61g216kcal3.7g27.2g10g1.1g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125249