Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g313g94kcal3.1g12.5g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g9g9kcal0.1g1.7g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g125g213kcal3.1g7.5g18.8g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g125g225kcal3.1g8.8g18.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2420g1577kcal26.6g105.4g108g5.2g
Valittu annoskoko1210g789kcal13.3g52.7g54g2.6g
Annoskoko puolitettuna605g394kcal6.7g26.4g27g1.3g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430