Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 263g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%525g893kcal51.5g38.9g57.8g0g
Paprika, punainen114g29kcal1g5.2g0.5g2.3g
Nuudeli, keitetty, suolaton 280g371kcal10.9g71g3.5g3.5g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Chili paprika punainen18g7.4kcal0.4g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g3000kcal151.8g243.8g149.6g24.8g
Valittu annoskoko1212g1500kcal75.9g121.9g74.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna606g750kcal38g61g37.4g6.2g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407