Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g16g59kcal7.4g6.6g1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g448g1569kcal53.8g318.3g9.4g13.5g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g299g538kcal44.8g62.8g12.9g131.5g
Rypsiöljy rainbow75g673kcal0g0g74.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 374g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g5678kcal212g775.4g196g290g
Valittu annoskoko1212g2839kcal106g387.7g98g145g
Annoskoko puolitettuna606g1420kcal53g193.9g49g72.5g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330