Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl240g1078kcal17g153.4g45.5g7.9g
Voi 96g695kcal1.1g0.4g77.9g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g360g1222kcal7.2g9.7g129.4g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g240g647kcal19.2g28.8g47.9g0g
Sokeri 102g413kcal0g101.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g48kcal0g11.9g0g0g
Kinuskikastike 120g508kcal1.1g67.9g25.7g0g
Daim 56g34g183kcal1.2g20.1g10.7g0g
Liivatelehti, gelatiini10g36kcal8.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g9660kcal111g787.8g674.2g15.8g
Valittu annoskoko1212g4830kcal55.5g393.9g337.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna606g2415kcal27.8g197g168.6g4g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270939