Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g100g319kcal18g45.2g7.7g16.5g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl499g1746kcal69.8g319.2g15.5g27.4g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g100g309kcal17g53.9g2.9g13g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2424g4928kcal209.6g836.6g72.2g113.8g
Valittu annoskoko1212g2464kcal104.8g418.3g36.1g56.9g
Annoskoko puolitettuna606g1232kcal52.4g209.2g18.1g28.5g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g3g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910