Suikalelihakastike

Lisäksi mustapippuria myllystä, chilijauhetta, 1 tl suolaa.

Poista lihapalasta ylimääräinen rasva ja mahdolliset kalvot.

Suikaloi liha.

Paista pienissä erissä pannulla.

Lisää pilkottu sipuli ja valkosipuli, kuullota hetki.

Lisää mausteet ja vesi, anna hautua nyt hiljalleen kannella peitettynä n. tunti.

Lisää kerma ja kiehauta.

Tarkista maku ja tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 347 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta525g787kcal105g0g42g0.5g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Ketsuppi, meira16g11kcal0.2g2.5g0g0g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%175g105kcal2.1g4.9g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2429g1909kcal219g34.2g102g3.4g
Valittu annoskoko1214g955kcal109.5g17.1g51g1.7g
Annoskoko puolitettuna607g477kcal54.8g8.6g25.5g0.9g
Arvot/100g100g79kcal9g1.4g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87160