Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 94g667kcal0.7g0.4g75.1g0g
Sokeri96g389kcal0g95.7g0g0g
Kaurahiutale 120g450kcal17.4g68.5g8.8g12g
Kaurajauho 41g155kcal6g23.5g3g4.1g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 75g29kcal0.8g4.5g0.8g0.5g
Vanilla vaniljakastike gogreen301g631kcal1.5g63.1g42.1g1.5g
Banaani, kuorittu 263g229kcal2.8g48.1g1.1g4.7g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 225g167kcal1.7g34.9g0.9g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g5432kcal61.8g677.4g263.6g50.6g
Valittu annoskoko1215g2716kcal30.9g338.7g131.8g25.3g
Annoskoko puolitettuna608g1358kcal15.5g169.4g65.9g12.7g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91343