Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale450g585kcal81g9.9g27.5g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras240g768kcal33.1g139.2g7.7g19.7g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 128g332kcal34.4g0g21.7g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)375g225kcal3.8g16.9g15g2.3g
Sinappi 23g30kcal1g3.2g1.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2430g3878kcal306.6g338.4g146.4g44.8g
Valittu annoskoko1215g1939kcal153.3g169.2g73.2g22.4g
Annoskoko puolitettuna608g970kcal76.7g84.6g36.6g11.2g
Arvot/100g100g160kcal12.6g13.9g6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329789