Kana-parsakaaliwok

Murskaa valkosipulit ja sekoita se soijakastikkeen ja sokerin kanssa.

Lisää marinadiin pilkotut broilerin palat ja annan maustua noin 30 minuuttia.

Pilko sillä välin parsakaali, paprika ja sipuli.

Laita suureen kasariin kaksi ruokalusikallista öljyä.

Kun öljy on lämmintä kaada kasariin parsakaali ja paprika.

Paista noin kolme minuuttia, jonka jälkeen lisää mukaan sipuli ja paista jälleen noin kolme minuttia.

Lisää joukkoon vielä yksi ruokalusikallinen öljyä sekä marinoituneet kanat.

Kääntele seosta muutaman minuutin ajan.

Lisää sen jälkeen 2,5 desiä vettä sekä kanaliemikuutio.

Anna kiehua hetki, jonka jälkeen lisää maizena.

Hauduta, kunnes kanat ovat täysin kypsiä.

Lisää viimeisenä joukkoon cashewpähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl420g504kcal79.8g3.8g18.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Soijakastike 35g21kcal1.8g3.3g0g0g
Ruokosokeri8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Parsakaali brokkoli 438g153kcal20.2g8.5g1.3g10.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka62g16kcal0.6g2.9g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Cashewpähkinä 88g502kcal17.5g16.5g40.6g3.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g10g27kcal0.8g1.6g1.8g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu18g158kcal0g0g17.5g0g
Maizena maissitärkkelys31g107kcal0.2g26.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g3127kcal246.4g157.2g159.6g34.2g
Valittu annoskoko1218g1564kcal123.2g78.6g79.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna609g782kcal61.6g39.3g39.9g8.6g
Arvot/100g100g128kcal10.1g6.5g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272721