Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit156g203kcal4.7g3.1g20.3g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g437g1487kcal61.2g0g135.5g0g
Broilerinfilee (Snellman)625g518kcal102.4g10.6g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2436g4416kcal336.6g27.4g324g0g
Valittu annoskoko1218g2208kcal168.3g13.7g162g0g
Annoskoko puolitettuna609g1104kcal84.2g6.9g81g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325231