Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%300g509kcal59.9g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)135g36kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g30g17kcal1.1g3g0.1g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Punaviini75g52kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2439g1597kcal131.2g68.6g74.6g23.4g
Valittu annoskoko1219g798kcal65.6g34.3g37.3g11.7g
Annoskoko puolitettuna610g399kcal32.8g17.2g18.7g5.9g
Arvot/100g100g66kcal5.4g2.8g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608