Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola56g90kcal4.5g2.3g7.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima113g439kcal32.6g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Oliiviöljy 16g139kcal0g0g15.7g0g
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Jauheliha, sika-nauta 450g997kcal78.8g0g76.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g135g216kcal10.8g5.4g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2439g4021kcal262.4g56.2g304.6g16.8g
Valittu annoskoko1220g2011kcal131.2g28.1g152.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna610g1005kcal65.6g14.1g76.2g4.2g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535