Nauhapastaa broilerinjauhelihalla ja kasviksilla

-Keitä vesi ( noin litra)
-Lisää oliiviöljy ja suola
-Lisää tagliatellet veteen ja keitä pakkauksessa olevan ajan mukaan.

-Poimi tagliatellet vedestä pastakauhalla (ÄLÄ kaada vettä pois!!) siivilään ja huuhtase kraanaveden alla.

- Pistä pasta valmiiksi lautasille
- Lisää pastasta säästettyyn keitinveteen kasvikset pakkasesta ja keitä siinä kunnes ovat kypsiä.

- Kaada kasvikset keitin vesineen siivilän läpi ja huuhtase kraanan alla.

-Laita lautasille jossa pasta odottaa
- Paista pastan kiehumista odotellessasi pannulla broilerin jauheliha ruokalusikallisessa rypsiöljyä kivan rapeaksi.

- Mausta broileri miten haluat
- Kaada paistettu broikku lautaselle pastan ja vihannesten kylkeen.

-lisää ketsuppia jos tahdot
-nauti.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Omenao
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle, euroshopper212g733kcal25.4g152.2g2.5g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Pirkka broilerin paistijauheliha 250 g, annos 250g563g726kcal84.5g0g50.7g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka338g233kcal13.5g37.2g2.7g10.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30g269kcal0g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2439g4878kcal246.8g378.8g280.6g21g
Valittu annoskoko1219g2439kcal123.4g189.4g140.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna610g1219kcal61.7g94.7g70.2g5.3g
Arvot/100g100g200kcal10.1g15.5g11.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223021