Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g450g158kcal4.5g29.3g2.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 338g1082kcal90.3g0g80.8g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g180g630kcal32.4g106.2g7g10.8g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g180g288kcal1.4g10.8g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2439g4353kcal259g299.6g234.4g24g
Valittu annoskoko1220g2177kcal129.5g149.8g117.2g12g
Annoskoko puolitettuna610g1088kcal64.8g74.9g58.6g6g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720